SIERADENWe beschikken regelmatig over nieuwe sieraden. Op zoek naar iets anders dan anders, dan zit je bij ons goed. We hebben een zeer uiteenlopende lijn van sieraden, voor jong en oud.


Kazuri

De kleurrijke fair trade sieraden van Kazuri kenmerken zich door de prachtige handgemaakte en handbeschilderde kralen van keramiek. Het handgemaakte geeft ze ook deze unieke uitstraling. Kazuri betekent in het Swahili ‘klein en mooi’.


We hebben diverse spangen van Mizuhiki in diverse kleuren. Je kunt er zelf een hanger bij kiezen en zo je eigen ketting creëren.

Eco-cubes

ECO-Cubes zijn innovatief, natuurvriendelijk, 100% afbreekbaar en fashionable. ECO-Cubes worden gemaakt van een restproduct (Lignine) uit de papierindustrie. Dit materiaal wordt gemengd met natuurlijke harsen, vlas en vezels die in vloeibare vorm worden geÏnjecteerd in de cube mallen. Een prachtige vervanging voor kunststof! 
Net als hout, breekt het snel en organisch af in eco-veilige bijproducten.

Duurzame cubes

De overige cubes die we hebben zijn allemaal gemaakt van gerecycled materiaal en daarom zijn ze duurzaam. Je kunt je eigen ketting volledig samenstellen en we hebben er bijpassende armbanden bij.

Tagua noot

Deze ketting is gemaakt van Tagua noot. Dit is een gedroogde noot van de Tagua Palm en groeit in het tropisch regenwoud van Equador. De gedroogde noot wordt ook wel Palm Ivory genoemd


Overige sieraden

Behalve Kazuri hebben we nog veel meer uiteenlopende soorten sieraden, o.a. van MooiVilt en ook nikkelvrije sieraden.


Ringen


We hebben ook een uitgebreide collectie zilveren ringen.

En leuke kinderdoorstekertjes.