Food

Gerechten uit alle windstreken. Je maakt ze aan de hand van de receptenkaartjes, die gratis verkrijgbaar zijn in de Wereldwinkel.
Je koopt iets heerlijks van bijzondere mensen. Zij kunnen hun eigen huis bouwen, dankzij jouw keuze.

Naast de produkten die in de webshop verkrijgbaar zijn, verkoopt de Wijchense Wereldwinkel nog veel andere produkten, zoals koffie, thee en andere levensmiddelen.

Chocolade op zijn best

Een heerlijk ontbijtje of lunch met hagel puur of melk.

Chocolade pasta extra puur

Lekker krachtig

Dit potje extra pure chocopasta is er speciaal voor liefhebbers van de volle, krachtige smaak van pure chocolade. De kracht in dit potje gaat nog veel verder. Door de verkoop van hun fairtrade cacao staan bijvoorbeeld de boeren in de Dominicaanse Republiek steeds sterker. Samen zorgen ze voor de transport van hun bonen, de aanleg van wegen, de bouw van scholen en gezondheidsklinieken. Lekker krachtig potje dus.

Met chocola kun je heerlijk koken en een feestje vieren.Zie voor een smakelijk nagerecht met chocolade en mango bij recepten.

Koffie en thee

Zoals altijd is ook koffie nog steeds in de Wereldwinkel te koop. Net als alle andere Max Havelaar producten.

Snelfilter maling of koffie pads. Natuurlijk zijn er ook koffiebonen verkrijgbaar in de smaken espresso, espresso dark en aroma.

Het theeassortiment is vernieuwd. Vanaf nu is alle thee biologisch en worden alleen 100% natuurlijke aroma’s gebruikt. Ook zijn er nieuwe smaken in het assortiment opgenomen. Naast de pure thee smaken zijn er ook wat combinaties toegevoegd, zoals Rooibos Spicy Orange en Groene Thee Citroen. Alle 1-kops consumentenverpakkingen bevatten 20 zakjes, zonder nietje. U kunt ze dus gerust bij uw GFT-afval werpen.

De thee van Fair Trade Original draagt uiteraard het Max Havelaar keurmerk.

Wijnen

ZONDER SULFIET!

In het assortiment is een rode , Zuid-Afrikaanse, biologische wijn.
Een fruitige Merlot zonder toegevoegde sulfiet!

Dankzij moderne productie-technieken en gezonde druiven hoeft er geen sulfiet aan deze wijn toegevoegd te worden bij het wijn-maken.