Sieraden

Kazuri

De sieradencollectie van Kazuri bestaat uit handgemaakte en handgeschilderde sieraden van keramiek uit Kenia, Oost Afrika.

De prachtige unieke kralen worden gemaakt van klei uit het gebied rondom Mount Kenya, wat het product authentiek van deze streek maakt.

Inmiddels zijn er meer dan 350 lokale vrouwen in dienst bij Kazuri om elk steentje met de hand te vormen en te glazuren en ze vervolgens te verwerken tot unieke sieraden. De werkplaatst is gelegen op een gedeelte van de farm van Karen von Blixen, u welbekend van de film ┬┤Out of Africa┬┤.

Als drager van dit unieke sieraad ondersteunt u dit principe van eerlijke handel en helpt u de vrouwen van Kazuri en hun gezinnen aan een beter leven en geeft u hen hoop voor de toekomst.

Simbolica, sieraden met een betekenis.

Maori symbolen: Double Koru

Begin, groei, ontwikkeling: twee levens

Maori Walvisstaart zilver

Wijsheid en een lang leven

Indiaanse symbolen

Partnerschap leer

Twee geliefden

Omaha zilver

Bescherming

Halfedelstenen

Jade, zwart, donkergroen, lichtgroen, lila

Eeuwig verbonden

Oneindig

Eeuwigheid

Bescherming

Eeuwigheid

Liefde

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevvordert zelfwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten.

Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.

Niet meer op voorraad in de winkel, wij kunnen het zo voor u bestellen!